Puur & Landelijk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Tiel onder nummer 69.212.813

 

owner.jpg

Onze werkplaats / loods is gevestigd in Kerkdriel.

Voor informatie, bij interesse, vragen of andere opmerkingen kan je altijd vrijblijvend contact opnemen via whatsapp of via de e-mail. Ook voor een afspraak voor advies of maatwerk, kan je contact met ons opnemen. Wil je onze producten eerst zien? Dat kan! Wij hebben een loods naast onze werkplaats in Kerkdriel. Deze is op afspraak te bezoeken.

 

Bezoekadres:  Wertsteeg 22 (loods 3),  5331 PE Kerkdriel

Vanwege het coronavirus passen we ons even aan.

Jouw en onze gezondheid staat natuurlijk op de eerste plaats! Onze loods in Kerkdriel is daarom voorlopig alleen op afspraak open. Zo kunnen we je altijd 1-op-1 helpen en hoef je niet onnodig te wachten.

Heb je onze hulp of advies nodig? Bel of mail ons dan vooral. We helpen je graag. Via de telefoon, whatsapp of mail en als dat handiger is bijvoorbeeld met een videogesprek.


Zorg goed voor jezelf en voor elkaar! 

Contact

Wij beheren dit bedrijf met z’n tweeën. Het ontwikkelen en vervaardigen van de meubels, het inkopen van de benodigde materialen, het beantwoorden van de correspondentie per mail, whatsapp en telefoon. Het kan dus zo zijn dat de beantwoording op uw mail of whatsapp of het aannemen van de telefoon wat langer duurt dan u en ook wij graag zouden willen. Wij streven er naar om alle berichten zo spoedig mogelijk, in ieder geval uiterlijk binnen een werkweek te beantwoorden. Telefonisch kunt u ons bereiken op 06 - 51 47 06 67  of bij geen gehoor op 06- 28 77 18 36.

Voor alle informatie / vragen omtrent uw bestelling, leveringen, betaling, mogelijkheden, voor het maken van een afspraak etc. etc. kunt u mailen naar: info@puurlandelijk.com. Op deze manier zijn wij het snelst bereikbaar.

 

Vernieuwen

          Contact 

         Puur & Landelijk Living

         Wertsteeg 22 (cel 4)

         5331 PE KERKDRIEL

         Tel. 06 – 514 7 06 67

         Tel. 06 – 28 77 18 36

© 2009 - 2020 Puur & Landelijk Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel