Interieuradvies                                                

                                                                                                                                                                                                                                                                 Een nieuwe inrichting, maar u heeft geen idee waar te moeten beginnen? Overweegt u om bij Puur & Landelijk uw interieur aan te schaffen?  Een interieuradvies (aan huis) behoort  tot de mogelijkheden.  Samen met u proberen we de ideale inrichting voor u  in kaart te brengen.  Denk hierbij aan maatwerk van o.a. kasten, tafels,  kinderkamers etc.   Samen met u bespreken we de mogelijkheden om uw woning de juiste basis en sfeer te geven.  Ook is het mogelijk om ons uw woningplattegrond  toe te sturen/mailen.

Prijs                                                                                                                                                                                                                                                                  Interieuradviezen kosten €150,00 (exclusief eventuele reiskosten) . Dit bedrag kunt u echter in mindering brengen bij een eventuele bestelling / opdracht  (minimaal € 1.000,00). Let wel: ons interieuradvies is uitsluitend bestemd voor klanten die het voornemen hebben om een nieuw meubel / interieur bij Puur & Landelijk Living aan te schaffen.

In de loop der jaren hebben we op het gebied van kleur & woonsferen behoorlijk wat ervaring op gedaan. Vind u het zelf lastig om tot de juiste kleurkeuze te komen of een bepaalde sfeer neer te zetten? Ook hierin leveren wij advies op maat.

 

Informatie                                                                                                                                                                                                                                                                   Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen (06 – 51 47 06 67 ) of mailen (info@puurlandelijk.com). U kunt uiteraard ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.

© 2009 - 2022 Puur & Landelijk Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel