Aan de hand van onze website willen we u laten zien, de tal van mogelijkheden die er zijn qua afwerking en maatwerk. Het merendeel van ons aanbod wordt door onszelf met de hand vervaardigd. Naast een fraaie basiscollectie en ons maatwerk vind u bij ons ook unieke accessoires, lifestyleproducten een mooie zitmeubelen.  Een mooi uitgangspunt...artikelen met natuurlijke materialen en grondstoffen. We zijn altijd zoekende naar unieke items, passende bij de trends van nu.

Bij zowel wel het ontwerp als de vervaardiging proberen we te kiezen voor mooie natuurlijke en pure materialen. Mooi oud hout, met een verweerde look. Of juist een strakkere afwerking? We maken gebruik van vele houtsoorten en afwerkingen, dat kan voor binnen, maar ook voor buiten.


We hebben helaas geen grote voorraden, wel blijft zo ons aanbod uniek. Door uw eigen draai te geven aan de look, creeeren we persoonlijke meubels.

U vindt hier unieke  tafels, kasten, bureau`s in frisse, sobere, industriele, landelijke stijl, wij wensen u veel winkelplezier!

 

 

© 2009 - 2023 Puur & Landelijk Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel