Alle genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten. U kan en mag de items afhalen maar deze kunnen ook in overleg middels een transportbedrijf bezorgd worden. De km-prijs komt op € 0,55 p/km vice versa ongeacht het volume. Binnen een straal van 25 km hanteren we een regiotarief van € 40,00. Het volledige bedrag moet voldaan zijn voordat er wordt bezorgd dit omdat wij met een extern transportbedrijf werken. Transportkosten kunt u aan de chauffeur voldoen.

Bij zwaardere producten (eettafels, kasten, sidetables, dressoires etc.) dient er iemand aanwezig te zijn om hulp te bieden aan de transporteur. Bij flats en appartementencomplexen geschied de levering tot aan het gebouw. De meubelen worden dus niet naar boven bezorgd.

 

-> Vervoer regelt u uiteraard makkelijk met een boedelbak. Kijk voor de tarieven en de lokatie bij u in de buurt op www.boedelbak.nl. Bij het afhalen is het verstandig om voor voldoende beschermmateriaal te zorgen zoals dekens, spanbanden en dergelijke om de meubels veilig te vervoeren.

© 2009 - 2023 Puur & Landelijk Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel